Ediția de iarnă SRA Fit Bootcamp

Începând din august 2017 am dezvoltat ideea de Bootcamp. Datorită concepției mele bazată în mare parte pe antrenamentul cu propria greutate am zis de ce nu acțiunea să se desfășoare în afara orașului într-un cadru organizat și cu natură din plin.

Răspunsul publicului la aceste evenimente a fost pozitiv și astfel am făcut un obicei din asta. Dacă tânjești după un grup de oameni activi care își doresc relaxare prin mișcare atunci aici este locul tău.

Scriem amintiri frumoase împreună!

SRA Fit bootcamp este destinat persoanelor active care doresc să scape de rutina zilnică din oraș și pentru cei care sunt conștienți de efectele benefice pe care le are activitatea fizică în natură asupra sănătății mentale și fizice.

Acest program este conceput pentru tine cel care vrei activități interactive de grup, aer curat, drumeții, spirit competițional, stare de bine și servicii de înaltă clasă totul într-un cadru bine organizat de către oameni cu experiență!

De-a lungul timpului am șlefuit serviciile pe care le oferim la aceste evenimente și de fiecare dată am adus plus valoare pentru ca cei care ni se alătură să fie satisfăcuți 100%!

LOCURILE SUNT LIMITATE! GRĂBEȘTE-TE!

Profită acum de reducerea de 50% din preț și descoperă conceptul relaxant

de antrenament bazat pe propria greutate. 

Scriem amintiri frumoase împreună!


PREȚ: 1599 LEI

799 LEI

17
Zile
08
Ore
29
Minute
04
Secunde

Ediția de iarnă SRA Fit Bootcamp îți oferă:

 • Mediul unde să te poți exprima prin mișcare
 • Servicii premium de cazare la Hotel Sara’s Sons ***
 • Trei zile de activitatăți
 • check
  Două antrenamente pe zi
 • check
  Pensiune completă plus două gustări zilnice
 • check
  Antrenamente funcționale
 • check
  Drumeții prin minunata stațiune Herculane
 • check
  Seminar „Cum trebuie să mănânci în sezonul rece” susținut de nutriționista noastră
 • check
  Seminar „Funcționalitate în viața de zi cu zi” 
 • check
  Tricou personalizat SRA Fit Bootcamp
 • check
  Jocuri, Concursuri și Socializare
 • check
  Fotografii profesionale

Desfășurarea Programului:

Ziua I – 29.11.2018

Ziua II – 30.11.2018

Ziua III – 01.12.2018 

Ziua IV – 02.12.2018

LOCURILE SUNT LIMITATE! GRĂBEȘTE-TE!

Profită acum de reducerea de 50% din preț și descoperă conceptul relaxant

de antrenament bazat pe propria greutate. 

Scriem amintiri frumoase împreună!


PREȚ: 1599 LEI

799 LEI

17
Zile
08
Ore
29
Minute
03
Secunde

Ce vei învăța în acest bootcamp?

 • Cum să mănânci în sezonul rece
 • Importanța antrenamentelor pe care le faci și transferul lor în viața ta
 • Cum să lucrezi în echipă
 • check
  Cum să respiri eficient
 • check
  Cum poate mișcarea să îți schimbe starea
 • check
  Cum să te antrenezi eficient în funcție de profesia ta

Cine suntem?

Romeo Străuț (Antrenorul)

Salut. Mă prezint ca fiind un om activ și bucuros atunci când vine vorba de mișcare. Mă „mișc” de pe la 10 ani, am făcut fotbal cât am fost junior după care am trecut foarte serios la Box. Am fost foarte hotărât să fac perfomanță la nivel înalt dar situația a fost de așa natură încât pe parcursul celor 5 ani mi-am pierdut interesul încet datorită circumstanțelor în care se desfășura activitatea.

Planul B a fost susținut de gândul că „Am venit la Timișoara să fac ceva!”. Facultatea de Educație Fizică și Sport mi-a deschis și mai mult apetitul pentru cunoașterea domeniului de mișcare. Primul contact antrenor-antrenat a fost cu copiii la un club privat de baschet. A fost un început bun pentru mine și un antrenament de răbdare pentru rezultate.

În paralel cu ultimul an de facultate am început un curs de antrenor personal. Aici s-a produs scânteia către lucrul cu omul și mi-am dat seama că aceasta este vocația mea. Am avut de ales între a fi profesor de educație fizică sau antrenor de fitness.

În cei 7 ani de experință în domeniul mișcării am antrenat peste 200 de clienți. Rezultatele nu au încetat să apară deoarece am avut grijă ca fiecare să fie tratat individual și profesional, astfel încât să își atingă obiectivul.

Vreau să mă pot bucura cât mai mult de viață și nu vreau să mă antrenez doar pentru 1-2 ani, vreau să îi inspir și pe cei din jur să înțeleagă efectele pe termen lung ale mișcării diversificate, complexe și eficiente.

Atunci când ne naștem avem calități motrice și deprinderi incredibile pe care le dezvoltăm până când ajungem adulți. Este bine să ne întoarcem puțin și să recapitulăm acele mișcări jucăușe care ne făceau să ne simțim bine, fără dureri sau limitări.

Mai presus de orice, societatea actuală ne îndepărtează tot mai mult de condiția umană cu care ne naștem. Pentru a evita acest lucru este bine să lăsăm comoditatea și confortul deoparte pentru a valorifica unul din cele mai importante aspecte ale vieții noastre. Corpul este mijlocul prin care deprindem acțiuni mai mult sau mai puțin eficiente.

Prezentul este acum și nu există alt moment mai bun pentru tine să începi. Mișcă-te!

– Romeo

COMPETENȚE

Nicoleta Mirică (Nutriționistul)

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș – Timișoara (promoția 1999), a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș – Arad (promoția 2014) și Șefa de promoție la Masteratul de Nutriție Clinică și Comunitară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș – Timișoara (promoția 2015), Doctor în Științe Medicale, dr. Silvia Nicoleta Mirică  prin dăruirea cu care se ocupă de pacienții săi vă va ajuta să vă atingeți obiectivele nutriționale pe care vi le propuneți.

​Cu o experiența de peste 15 ani în învătământul superior medical timișorean iar în ultimii 2 ani în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest Timișoara, are experiența necesară în ceea ce privește educarea și consilierea adulților fiind foarte implicată în rezolvarea problemelor acestora. Mai mult, activitatea științifică și recunoașterea internațională relevată de publicarea a numeroase studii și lucrări științifice face ca în fața dumneavoastră să aveți un profesionist cu o viziune analitică și cu o dorință permanentă de a se instrui în scopul asigurării unor servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul nutriției și a consilierii de specialitate.

Dr. N. este sportivă activă în lotul național de karate – EUR&KA – IKU cu numeroase titluri câștigate la campionatele naționale, europene și mondiale în sportul pe care îl practică de mai bine de 30 de ani.

Această experiență sportivă adaugă un plus de valoare serviciilor oferite deoarece fiind implicată direct în sportul de performanță, nutriționistul căreia vă adresați vă înțelege atât succesele cât și eșecurile știind cum să vă motiveze pentru ca împreună să vă atingeți scopul.

LOCURILE SUNT LIMITATE! GRĂBEȘTE-TE!

Profită acum de reducerea de 50% din preț și descoperă conceptul relaxant

de antrenament bazat pe propria greutate. 

Scriem amintiri frumoase împreună!


PREȚ: 1599 LEI

799 LEI

17
Zile
08
Ore
29
Minute
03
Secunde

Ce spun clienții noștrii?

Romeo Străuț este o persoană de excepție, atât ca OM cât și ca PT. Un adevărat profesionist, cu dăruire și pasiune pentru meserie, lucru care se și vede în rezultatele spectaculoase pe care le-a obținut cu foarte mulți clienți de-a lungul timpului. Ceea ce îl face special e faptul că transmite energie, motivație, voință de a-ți dori mai mult de la tine, de a-ți ieși din zona de confort și de a ajunge să realizezi niște lucruri de care nu te credeai vreodată în stare. Toate exercițiile sunt super bine gândite și concepute în funcție de nivelul de fitness al fiecăruia. Foarte important, Romeo Străuț are toata atenția concentrată asupra ta pe toată durata antrenamentului pentru ca exercițiile să fie executate corect, iar ora sa fie una productivă. Eu, după opt luni de antrenament cu Romeo am învățat să iubesc sportul și să îmi fie acesta un mod de viață. Am învățat elemente din box, plus o mulțime de combinații de exerciții pe care le pot realiza chiar acasă sau în parc/stadion, nu neapărat în sala de sport și cu un necesar minim de echipamente. Învățați să iubiți sportul pentru ca pe lângă un aspect fizic frumos, armonios și tonifiat, veți căștiga si un echilibru psihic, putere de a duce greutățile de zi cu zi cu mai mare ușurință și încredere în sine. Romeo Străuț este profesorul perfect pentru asta!! Cel puțin, pentru mine a fost.Mult succes și spor la treabă!

Bianca G.

Romeo Străuț. Un adevărat învățător-prieten, dedicat pasiunii și profesiei sale, al cărui scop este să te motiveze să devii cel mai bun TU. Pentru mine colaborarea cu Romeo a reprezentat schimbarea sub toate aspectele importante fizic, psihic și sănătatea, datorită integrării sportului în viața de zi cu zi. Fiecare antrenament a fost o lecție, iar diversitatea exercițiilor și răbdarea cu care mi-a explicat fiecare pas făcut m-au ajutat ca astăzi sportul să facă parte din stilul meu de viață.

Daniel B.

Un antrenor extraordinar cu multă răbdare și talent înnăscut de a lucra cu oamenii, alături de el am învățat și evoluat ca om și sportiv. Mulțumesc frumos, Romeo! Mult succes pe viitor în tot ceea ce îți propui!

Sorina N.

Un om atent, dedicat, cu o pasiune molipsitoare pentru sport și sănătate, Romeo este acel antrenor de care ai nevoie pentru a te ajuta să-ți construiești nu doar un corp atletic și frumos, ci o viață sănătoasă bazată pe un regim echilibrat între sport și activitățile de zi cu zi.

Sergiu D.

Romeo s-a ocupat de antrenamentul meu pentru a ma ajuta cu slăbitul, dar cel mai important lucru, pentru a ma ajuta să țin diabetul sub control. În situații ca a mea, abordarea trebuie să fie una care necesită cunoștințe medicale și multa precauție, pentru a nu pune în pericol viața. Mă bucur că am întâlnit atât de multă profesionalitate în colaborarea noastră. Abia aștept să revin la antrenamente.

Oana Z.

De când l-am cunoscut pe Romeo pot spune că a început o noua etapă în viața mea, activitatea fizică fiind acum prioritară. Asfel, dintr-o persoană sedentară cum eram înainte, am devenit o persoană activă. Datorită lui am înțeles cât de important este efortul fizic, dar și o alimentație potrivită pentru o viață sănătoasă. Apreciez la el faptul că știe mereu să mă motiveze, iar antrenamentele au fost adaptate progresiv condiției mele fizice și o dată cu îmbunătățirea acesteia, a crescut și gradul de dificultate și rezistență. Sunt fericită că am ajuns la forma fizică pe care mi-am dorit-o mereu!

Andreea B.

Mi-a facut placere sa lucram impreuna, a fost prima data cand am fost antrenata de un profesionist si acum stiu cum trebuie sa decurga un astfel de antrenament. In ceea ce te priveste, esti un tip serios, foarte bine organizat, iar eu am avut numai de castigat dupa experienta asta. Desi antrenamentul nostru a durat o luna, pentru ca l-am castigat in urma concursului din bootcamp, o sa-mi faca placere sa mai colaborez cu tine. Mai mult decat atat, nu am vazut vreo diferenta pentru faptul ca m-ai antrenat fara sa fii platit, din contra, am simtit implicarea si devotamentul tau. Multumesc inca odata pentru tot si spor la treaba in continuare. Keep up the good work!!

Andreea D.

Un om serios! Foarte bogat in cunostinte atat tehnice cat si practice in domeniu si cel mai important lucru ” iubeste cea ce face!”. Recomand cu incredere indiferent de varsta, nivel de activitate sportiva si cunostinte. Bafta!!!

Brian L.

Un om profesionist, dedicat si mereu punctual!! Recomand cu mare incredere. Analizeaza fiecare persoana in parte si personalizeaza antrenamentele in functie de obiectivele fiecaruia. A fost o mare placere sa lucrez cu el si in primul rand sa obtin rezultate alaturi de el.

Larissa D.

Este un profesionist deoarece: este pasionat, focusat pe client, focusat pe obiective, empatic si punctual. Si cel mai important antrenamentele sunt dinamice si in aer liber!

Ramona P.

Romeo. Pentru mine este omul, antrenorul de care ai nevoie dacă îți dorești să schimbi ceva în viata ta din mai multe puncte de vedere, nu doar din punct de vedere sportiv.
Are o pasiune atât de mare pentru ceea ce face, încât, te poate duce pe un drum în care vei ajunge sa îți dovedesti ție ca poți mai mult, mult mai mult!

Vlad C.

LOCURILE SUNT LIMITATE! GRĂBEȘTE-TE!

Profită acum de reducerea de 50% din preț și descoperă conceptul relaxant

de antrenament bazat pe propria greutate. 

Scriem amintiri frumoase împreună!


PREȚ: 1599 LEI

799 LEI

17
Zile
08
Ore
29
Minute
03
Secunde

FORMULAR ÎNSCRIERE