Ajungi la timp?

​Termene, obiective, întâlniri poate chiar relații... Câte dintre ele ai ratat și unde ai fi fost acum dacă înțelegerea rămânea în picioare?

Lumea se mișcă repede, fiindcă noi îi dăm acest ritm! Dacă am fi puțin mai atenți și ne-am opri, am observa frumusețea ei reală. Această carte este despre timp, cunoașterea și organizarea lui, astfel încât să nu te mai grăbești continuu!

Din perspectiva mea, oamenii care își programează de dinainte ziua sunt responsabili și asumați. Să iei în calcul fiecare variabilă care poate interveni în drumul tău către un obiectiv, să ai și timp liber pentru tine...
Asta înseamnă responsabilitate!

Ți se potrivește dacă:

 • ​Întâr​zii foarte mult
 • ​Amâni lucrurile
 • ​Fugi de prezent
 • ​Te compari des cu ceilalți
 • ​Ești copleșit de situațiile zilnice
 • ​Lucrezi foarte mult
 • ​Stai mai ​puțin bine cu productivitatea

Salutare!

Bine ai venit în lumea timpului organizat de mine! Sunt un om care și-a clădit viața în mare parte pe principiul respectului și al cuvântului transformat în fapte. Îmi place să cred despre mine că am ajuns să fiu cine sunt azi datorită dorinței de a face lucrurile permanent mai bine decât le-am făcut.

 
Urmăresc evoluția mea în viață și nu stau acolo unde simt că pierd timpul. Consider că trebuie să mă mișc zilnic pentru a stimula acel gram de vibrație pozitivă care îmi poate schimba starea. Sunt antrenor personal, master trainer și scriitor de vreun an și jumate.


Scrisul este ca o terapie pentru mine!


Am început să scriu datorită faptului că de-a lungul vieții am trecut prin situații grele (pe care le vei regăsi în carte) iar la momentul respectiv nu am știut cum să le gestionez. Punând pe foaie totul m-am relaxat și mi-am dat voie să vă confesez public OFF-ul meu vizavi de TIMP, resursa care nu are rezerve!


Stai prezent și gustă din timp, altfel se alterează!

La timp,
Romeo


​Ce pierzi dacă nu o vei achiziționa:

 • ​În primul rând timp prețios vizualizând această pagină
 • ​Ocazia să faci cunoștință cu prezentul
 • ​Metode de organizare a timpului
 • ​Contactul cu realitatea zilelor noastre
 • ​Exersarea prezentului

​Testimoniale

​Bianca Goina

​O carte foarte placuta, motivanta, usor de citit, din care toti avem de invatat cate ceva(bineinteles, cine doreste sa invete ceva si nu considera ca le stie pe toate si e perfect :)). Eu m-am identificat cu multe pasaje din carte, cu multe situatii asemanatoare si lucrul acesta mi-a deschis ochii de a nu ma mai "autosabota" :), in sensul sa nu mai accept sa fac lucruri doar de dragul altora atat timp cat eu sunt nefericita si adun frustrari, sa imi doresc sa evoluez mai mult si sa invat sa spun NU situatiilor care contravin dorintelor, principiilor si scopurilor mele in viata. In acelasi timp, punctualitatea, profesionalismul la locul de munca, respectul fata de oameni, " Scuze.. Multumesc.. Te rog" - folosite atunci cand trebuie, toate acestea fiind necesare succesului si formarii tale ca OM. Sa nu mai dam vina pe altii pentru nemultumirile noastre pentru ca in noi sta schimbarea, si in nimeni altcineva. Noi ne construim fericirea sau nefericirea, noi putem accepta sau refuza lucruri. Suntem liberi sa luam decizii si sa ne construim un viitor sanatos. Fa-ti timp pentru tine, iubeste-te si elimina tot "toxicul" din viata ta! Toate aceste aspecte sunt expuse si explicate in carte!! Felicitari sincere autorului, omului si profesionistului Romeo Straut pentru ca a impartasit cu noi experientele sale de viata si lectiile pe care le-a invatat!!! Lectura placuta! :)

​Florian Suba

​Hello! Tocmai am terminat de citit cartea si m-a captivat povestea in asa mod incat nu am lasat-o din mana pana nu am terminat-o
Mi-a placut faptul ca ai fost vulnerabil, ca nu ti-ai cosmetizat experientele trecute ci din contra ti le-ai asumat public.

​Mirela Binder

​Ajungi la timp? este despre punctualitate, corectitudine și asumare, despre experiențe și frământări, despre credința in bine.....ceea ce ești și ceea ce vrei sa ajungi....despre necesitatea unei agende ....munca, disciplina,dezvoltare personală...despre dorința și reușita, despre viața .... in toate aspectele ei!
Ajungi la timp? prezintă trairi reale in care Romeo Straut vorbește cu deschidere aspecte din viața personală și privată  cu o convingere ferma ca “ oamenii liberi sunt punctuali și responsabili de faptele pe care le fac”!
Ajungi la timp se vrea o lecție despre organizarea zilnică, despre alegeri sănătoase, despre evitarea comparației; o lecție despre ce înseamnă sa fii un profesionist!

​Strong Romanian Athletes © 2019 Powered by Seo24.ro